Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πώς να εξαφανίσεις την ακμή, με φυσικούς τρόπους

Έξυπνα και φυσικά τρικς για να απαλλαγείς από τα αντιαισθητικά σπυράκια εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποίησε σόδα: Αν κάνει την εμφάνισή του ένα σπυράκι, καταπολέμησέ το με λίγη σόδα. Φτιάξε μία πάστα χρησιμοποιώντας ίσα μέρη σόδας και νερού και με μια μπατονέτα εφάρμοσέ την τοπικά. Άφησέ την στο δέρμα σου για 10 λεπτά και ξέπλυνε με παγωμένο νερό. Επανάλαβε μέχρι 2 φορές την ημέρα και σε περίπτωση που αισθανθείς ερεθισμό στο δέρμα διέκοψε τη χρήση της.

Εκμεταλλεύσου τις ιδιότητες του λεμονιού: Το κιτρικό οξύ που περιέχει το λεμόνι είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της ακμής. Πολύ απλά κόψε ένα λεμόνι στη μέση και κάνε ένα πέρασμα με τη λεμονόκουπα από το πρόσωπό σου. Στη συνέχεια ρίξε άφθονο νερό για να ξεπλυθείς και εφάρμοσε αντιηλιακό στο δέρμα σου ώστε να προστατευθείς από τυχόν πανάδες και αποχρωματισμούς.

Χρησιμοποίησε μια πατάτα: Όπως και το λεμόνι, έτσι και η πατάτα έχει μαγικές ιδιότητες κατά της ακμής. Ακολούθα τις ίδιες οδηγίες με αυτές για το λεμόνι και πλύνε αμέσως μετά το πρόσωπό σου.

Άπλωσε οδοντόκρεμα: Για να καταπολεμήσεις ένα μεγάλο σπυρί σε μια νύχτα εφάρμοσε τοπικά λίγη οδοντόκρεμα. Τα παράγωγα πετρελαίου που περιέχει θα αφυδατώσουν το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ