Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ-ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ναι, είναι ο σούπερ-σταρ του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι το μεγαλύτερο αστέρι της Σούπερ Λίγκα που ξεκινά σήμερα. Αύριο, στις 21:30, όλη η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να τον δει. Πέρσι, στο πρωτάθλημα ήταν και ο Σισέ, με τον οποίο ο Πορτογάλος μοιραζόταν το σταριλίκι. Φυσικά ο Γάλλος ήταν πιο "φωτεινός" όμως και ο Αντελίνο είχε τη δική του λάμψη. Αν μάλιστα σκεφτούμε πόσα έπαιρνε ο ένας και πόσα ο άλλος τότε σίγουρα το... value for money" του παικταρά με τον Δικέφαλο στο στήθος ήταν κατά πολύ ανώτερο του παικταρά με το Τριφύλλι στο στήθος.

Ο Βιεϊρίνια και φέτος θα παίρνει πολύ λιγότερα από άλλους παίκτες ακόμη και μέσα στην ίδια την ομάδα του, όμως η αξία του θα είναι πολλαπλάσια εκείνων που δεν μπορούν να κάνουν μια αξιόλογη πάσα, να παίξουν αριστοτεχνικά το ένα-δύο, να σκοράρουν με εντυπωσιακό τρόπο, ακόμη και να γυρίσουν στην άμυνα να βοηθήσουν.
Δεν απαξιώνουμε κανένα άλλο ποδοσφαιριστή, αφού στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι. Πολλοί από αυτούν έχουν ένδοξη καριέρα τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό σε πολύ μεγάλες ομάδες. Ο Βιεϊρίνια όμως είναι το Αστέρι της εποχής.
Θαυμάστε τον ΣΟΥΠΕΡ-ΣΤΑΡ του ελληνικού ποδοσφαίρου και ευχηθείτε (οι ΠΑΟΚτσήδες, γιατί οι άλλοι ζηλεύουν -σωστά, βέβαια-) να μείνει αυτός ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη, στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας τον Δικέφαλο με τα Κλειστά Φτερά στο στήθος...

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ