Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ο Μέσι κάνει διακοπές με τον Σουάρεζ σε σκάφος, αλλά τα βλέμματα έπεσαν στην εντυπωσιακή Αντονέλα


Ο Λιονέλ Μέσι και η εντυπωσιακή σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο περνούν στιγμές χαλάρωσης σε ένα ταξίδι με σκάφος στο Μαϊάμι με τον Λουίς Σουάρες και την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ χαλαρώνει στο σκάφος με... ειδική μπότα στο πόδι λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον αστράγαλο στον τελικό του Κόπα Αμέρικα που κατέκτησε η Αργεντινή πριν μερικές ημέρες. Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και την σύζυγό του είναι και ο πολύ καλός του φίλος και συμπαίκτης στην Ίντερ Μαϊάμι, Λουίς Σουάρες με την οικογένειά του.

Η Αντονέλα Ροκούτσο μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι με το σκάφος, με τη σύζυγο του Σουάρες, Σοφία, καθώς και την νύφη της Μαριάνα.


Η σύζυγος του Αργεντινού σούπερ σταρ και μητέρα των τριών παιδιών τους εντυπωσίασε με το κορμί της που ανέδειξε φορώντας ένα αποκαλυπτικό φούξια μπικίνι. Σε μερικές φωτογραφίες η 36χρονη φαίνεται να είναι σε... καλύτερη φυσική κατάσταση ακόμα και από τον Λιονέλ Μέσι.




Προς τέρψιν των διακοπών στο Μαϊάμι μάλιστα, ο Μέσι δεν πήγε στο Μπουένος Άιρες για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Αν και ο Μέσι δεν θα συμμετάσχει, ο Σουάρες θα παραταχθεί και πάλι για το Μαϊάμι στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ απέναντι στην Πουέμπλα το Σάββατο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ