Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Καλοκαίρι στη Χ.Α.Ν.Θ. για όλους


Ομογενείς, Προσφυγόπουλα, και παιδιά από το ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο

Τα καλοκαιρινά προγράμματα κατασκήνωσης και ημερήσιας απασχόλησης για παιδιά 5 ως 14 ετών, συνεχίζονται στη Χ.Α.Ν.Θ. για όλο το καλοκαίρι.

Από τα μέσα Ιουνίου, βρίσκονται σε εξέλιξη τα κατασκηνωτικά προγράμματα σε Χαλκιδική, Πήλιο, Πίνδο, Β. Σποράδες, Νυμφαίο και Αμερική, ενώ και για τα παιδιά που βρίσκονται στην πόλη συνεχίζονται τα τμήματα ημερήσιας απασχόλησης με άθληση, ρομποτική, χορό και βέβαια πολύ παιχνίδι και βουτιές στη πισίνα.

Επιπλέον, για τον μήνα Ιούλιο η Χ.Α.Ν.Θ. σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, υλοποιεί πρόγραμμα φιλοξενίας Νέων από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ που στόχο έχει τη γνωριμία με την ιστορία της χώρας καταγωγής αλλά και τη σύγχρονη καθημερινότητα. Περιλαμβάνει επισκέψεις σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αλλά και μαθήματα γαστρονομίας, παραδοσιακών χορών και γνωριμία με επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας.

Επίσης όπως κάθε χρόνο, με μεγάλη χαρά, φιλοξενούμε προσφυγόπουλα από τη Συρία και την Ουκρανία αλλά και έναν σημαντικό αριθμό παιδιών από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Τέλος, στη Γ’ κατασκηνωτική περίοδο της Χαλκιδικής, ξεκινά σε λίγες ημέρες το ειδικό πρόγραμμα για παιδιά με Διαβήτη, το μοναδικό πανελλαδικά εδώ και 30 χρόνια που γίνεται σε συνεργασία με την Παιδοενδοκρινολογική μονάδα της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα που είναι διαθέσιμα όλο το καλοκαίρι καθώς και για τις τελευταίες ανοιχτές θέσεις στα κατασκηνωτικά προγράμματα, επισκεφθείτε το www.ymca.gr και ακολουθήστε μας στα social media σε Facebook και Instagram.

Προγράμματα θερινής απασχόλησης Χ.Α.Ν.Θ.: Καλοκαιρινά Προγράμματα 2024 - Χ.Α.Ν.Θ. (ymca.gr)

Κατασκηνωτικά προγράμματα Χ.Α.Ν.Θ.: Περίοδοι κατασκηνώσεων - Χ.Α.Ν.Θ. (ymca.gr)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ