Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Ξεβράστηκε σε παραλία το πόδι σέρφερ που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία (βίντεο)


Προσπάθειες για να κολλήσουν το πόδι ενός 23χρονου σέρφερ που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία κάνουν οι γιατροί.

Μια τρομακτική περιπέτεια έζησε ένας 23χρονος σέρφερ στην Αυστραλία, που δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία την Τρίτη (23/7). Ο Kai McKenzie έκανε σερφ στο Port Macquarie, όταν ο καρχαρίας μήκους τριών μέτρων του επιτέθηκε και του έκοψε το πόδι.

Ο σέρφερ κατάφερε να πιάσει ένα κύμα και να βγει στην ακτή, όπου ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας χρησιμοποίησε ένα αυτοσχέδιο τουρνικέ για να σταματήσει την αιμορραγία, σύμφωνα με τις αρχές.


Το πόδι του ξεβράστηκε λίγο αργότερα και τοποθετήθηκε στον πάγο από ντόπιους προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου μια ιατρική ομάδα αξιολογεί τώρα τις επιλογές χειρουργικής επέμβασης.

«Χρησιμοποίησε το λουρί του σκύλου του ως τουρνικέ... και ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του μέχρι να φτάσουν εκεί οι γιατροί», είπε ένας διασώστης από το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Η κατάσταση του McKenzie είναι σοβαρή αλλά σταθερή. Λίγο μετά το ατύχημα δημιουργήθηκε μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένεια του σέρφερ με τα ιατρικά του έξοδα και τα έξοδα αποκατάστασής του, και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 75.000 δολάρια Αυστραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ