Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Εφιάλτης για 32χρονη μετά από ραντεβού με άγνωστο στο TikTok: Την απήγαγαν 4 άνδρες και την βίασαν


Εφιάλτη έζησε μια 32χρονη, η οποία όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα απαγωγής από τέσσερις άγνωστους άνδρες, ενώ στη συνέχεια ένας από αυτούς την βίασε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Λιβαδειάς, το πρωί της Τετάρτης (24/7) μετέβη με τη μοτοσικλέτα της στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου προκειμένου να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο TikTok.

Ενώ βρισκόταν στο στο σημείο και ο άνδρας άργησε να εμφανιστεί, την προσέγγισε ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα τα οποία δεν γνώριζε. Οι άνδρες βγήκαν από το αυτοκίνητο και ένα από αυτούς της έκλεισε με την βία τα μάτια και το στόμα, ενώ με την βοήθεια των υπολοίπων την άρπαξαν και την επιβίβασαν στο όχημα.

Στη συνέχεια την μετέφεραν σε άγνωστο σημείο όπου ο ένας από αυτούς με την βοήθεια των άλλων, την βίασε. Οι δράστες την έβαλαν ξανά στο αμάξι και την μετέφεραν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που την είχαν αρπάξει.

Τότε την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και παρότι της είχαν τοποθετήσει μαντήλι στα μάτια, κατάφερε να δει τον βιαστή της που όπως κατέθεσε, ήταν ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, καστανόξανθος, ψηλός, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ