Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Αρχίζουν τα ματς... Πρεμιέρα της σεζόν 2024-2025 με ΠΑΟΚ! Το πρώτο βήμα για τους ομίλους CH.L. με Μπόρατς - Το κανάλι του αγώνα


Η προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Champions League ξεκινάει απόψε (Τετάρτη 24/7) στις 20:30 με αντίπαλο την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα πράξη πρώτη σήμερα στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να θέσουν κόντρα στην ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τις βάσεις πρόκρισης με φόντο την είσοδο στο league stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και μπροστά στους φιλάθλους της θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μπάνια Λούκα για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το Novasports θα βάλει τους συνδρομητές στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre-Game Show σε παρουσίαση του Ισίδωρου Πρίντεζη, για να ακολουθήσει στις 20:30 η μετάδοση σε περιγραφή επίσης του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post-Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ