Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής σε αδιανόητο καβγά: «Μπράβο! Έκανες κι εσύ την επανάστασή σου, επωφελείστε από αυτή την εκπομπή»


Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής με αφορμή τα σχόλια της Αθηναΐδας Νέγκα για τη Μαρίνα Σάττι στα «MAD VMA».

Όλα ξεκίνησαν από μία διακοπή που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Βαγγέλη Περρή, δευτερόλεπτα αφού είχε ξεκινήσει να λέει την άποψή του. Ακολούθησε μια πολύ μεγάλη ένταση!

Γ.Λ.: «Γνωρίζουν από πριν ποιοι θα κερδίσουν τα βραβεία. Είτε λες “παιδιά, μην με φέρετε σε δύσκολη θέση, δώστε μου άλλη κατηγορία, ή πας και δεν λες τίποτα. Αν ένας άνθρωπος έχει κάνει ένα αμάρτημα και το έχει πληρώσει, δεν είναι διαρκές το αμάρτημα, δεν θα της το θυμίζουμε μια ζωή, δεν έσφαξε και άνθρωπο. Μετά από 2 μήνες να πάμε και να κάνουμε το πολιτικό μας σχόλιο στα MAD. Το ξέρω ότι είναι φίλη σου, αλλά διαφωνώ πλήρως».

Β.Π: «Για να μην ξεχνάμε το τι έχει συνέβη. Η κυρία Σάττι εμφανίστηκε σε ένα διεθνές… ».

Γ.Λ.: «Πριν από δυο μήνες, Βαγγέλη μου αγαπημένε, τελειώνουν τα εγκλήματα, δεν είναι διαρκή».

Β.Π. «Τέλειωσα, ΟΚ… Εγώ σε αυτά που έλεγες διαφωνούσα, αλλά σε άφησα να πεις τη γνώμη σου ολοκληρωμένα και ήθελα να πω τη δική μου ολοκληρωμένα. Είπα μία πρόταση και σταμάτησα. Χαίρετε, ευχαριστώ πάρα πολύ, συνεχίστε».

Γ.Λ: «Μην τσαντίζεσαι τώρα…».

Β.Π.: «Πάω να πω μια συλλογιστική, όπως ξέρεις είμαι σύντομος λόγω των συνθηκών, λέω την πρώτη κουβέντα, ενώ μίλησες, δεν σε έχει διακόψει κανείς, δεν σε έχει διακόψει κανείς».

Γ.Λ.: «Eκανες και εσύ το κομμάτι σου; θα παίξεις βίντεο στα σάιτ! Έκανες και εσύ την επανάστασή σου!».

Β.Π.: «Σοβαρά τώρα; Μα είναι λογική αυτή! Μόλις πει κάποιος μια κουβέντα με διακόπτεις για να μου πεις τι εννοώ εγώ…».

Γ.Λ.: «Σε διακόπτω για να κάνουμε διάλογο».

Β.Π: «Δεν είναι αυτός διάλογος! Διάλογος είναι “άκουσα την άποψή σου και να ακούσεις και τη δική μου!».

Γ.Λ.: «Βγείτε και κάντε ένα σύλλογο παραπονούμενων από τον Λιάγκα! Και βγάλτε και πρόεδρο, γραμματέα και ταμία. Αυτό που κάνεις δεν είναι ωραίο!».

Β.Π: «Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που κάνω δεν είναι ωραίο;».

Γ.Λ.: «Δεν θεωρώ ότι καταπιέζεστε σε αυτή την εκπομπή, ούτε ότι δεν επωφελείστε από την παρουσία σας σε αυτή την εκπομπή. Με τιμάτε αλλά…».

Β.Π: «Τι εννοείς με το τι ωφελείστε;».

Γ.Λ.: «Δεν σου απαγόρευσα να συνεχίσεις! Αν σου έλεγα σταμάτα έχεις δικαίωμα να πεις ό,τι θες! Η δημοκρατία έχει και τον διάλογο. Σε έκοψα για να κάνουμε διάλογο!».

Β.Π: «Έχεις λάθος άποψη για τη δημοκρατία και τον διάλογο!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ