Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Μανιασμένος ταύρος πήδηξε πάνω από τον φράχτη σε ροντέο και χτύπησε τέσσερις θεατές (βίντεο)


Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (8/6) κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης ενός ροντέο στο Σίστερς του Όρεγκον, όταν ένας ταύρος πήδηξε πάνω από έναν φράχτη και χτύπησε θεατές στο πλήθος.

Ένας θεατής στο πλήθος κατέγραψε τη δραματική στιγμή, αποτυπώνοντας το απροσδόκητο και επικίνδυνο άλμα του ταύρου. Η Danielle Smithers, η οποία ήταν μάρτυρας και βιντεοσκόπησε το περιστατικό, διηγήθηκε την εμπειρία της λέγοντας: «Τον κατέγραψα να περνάει εντελώς πάνω από την πύλη και να εξαφανίζεται».

Το βίντεο αποκαλύπτει το χάος που ακολούθησε καθώς ο ταύρος, σε μια εκπληκτική επίδειξη ευκινησίας, πέρασε το φράγμα, προκαλώντας πανικό στο κοινό. Οι υπεύθυνοι του ροντέο και το προσωπικό έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν γρήγορα στη σκηνή για να βοηθήσουν τους τραυματισμένους θεατές και να διασφαλίσουν την ασφάλεια του υπόλοιπου πλήθους.


Το Sisters Rodeo, μια ετήσια εκδήλωση γνωστή για την έντονη επίδειξη παραδοσιακών δραστηριοτήτων ροντέο, έδινε πάντα έμφαση στην ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και των θεατών. Ωστόσο, το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την απρόβλεπτη φύση των αθλημάτων ροντέο και τους πιθανούς κινδύνους που ενέχει.

Οι τραυματισμένοι θεατές έλαβαν άμεση ιατρική περίθαλψη και ενώ η έκταση των τραυματισμών τους παραμένει άγνωστη, οι αναφορές αναφέρουν ότι αναμένεται να αναρρώσουν. Η επιτροπή του ροντέο Sisters εξέφρασε την ανησυχία της και διεξάγει ενδελεχή έρευνα για να κατανοήσει πώς ο ταύρος κατάφερε να παραβιάσει τον φράχτη και ποια μέτρα μπορούν να εφαρμοστούν για την αποτροπή τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ