Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΚΑΠΗ Δήμου Θέρμης: Τα προγράμματα για τα θαλασσινά μπάνια, τα ιαματικά λουτρά και τις εκδρομές


Στις 9 Ιουλίου ξεκινούν τα δωρεάν θαλασσινά μπάνια για τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του δήμου Θέρμης. Τα θαλασσινά μπάνια θα πραγματοποιηθούν για τέσσερις εβδομάδες  και σε αυτά έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη  των ΚΑΠΗ. Οι  θαλασσινοί προορισμοί είναι στα Νέα Πλάγια, τα Νέα Φλογητά και τη Βεργιά στη Χαλκιδική, καθώς και στον Ποταμό Επανομής. Προϋπόθεση συμμετοχής στα θαλασσινά μπάνια είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι μέλος σε κάποιο από τα ΚΑΠΗ του δήμου. Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προέδρους των κατά τόπους ΚΑΠΗ.

Παράλληλα στο πλαίσιο της σημερινής σύσκεψης των προέδρων των ΚΑΠΗ με την εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλο Αικατερίνη Λιόλιου και τους εκπροσώπους των λεωφορειούχων αποφασίστηκε επίσης:
- η πραγματοποίηση συνολικά 77 ημερήσιων εκδρομών για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ που θα κατανεμηθούν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε Δομής.
- η πραγματοποίηση των Ιαματικών λουτρών σε τέσσερα γκρουπ. Συγκεκριμένα, από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρώτη αποστολή με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ Νέου Ρυσίου, Νέας Ραιδεστού και Ταγαράδων, από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου η δεύτερη αποστολή με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ Θέρμης και Τριαδίου, από τις 21 έως τις 29 Σεπτεμβρίου η τρίτη αποστολή με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ Κάτω Σχολαρίου, Καρδίας, Τριλόφου και Πλαγιαρίου και τέλος από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου η τέταρτη και τελευταία αποστολή με τη συμμετοχή των ΚΑΠΗ Βασιλικών, Σουρωτής, Λακκιάς, Αγίου Αντωνίου και Αγίας Παρασκευής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ