Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστική υπόθεση: Άντρας ξύπνησε μετά από χειρουργείο και αποκάλυψε ότι άλλαξε φύλο


Οι αναφορές δείχνουν ότι ο δράστης συνωμότησε με τους γιατρούς για να πραγματοποιήσει τη μη συναινετική χειρουργική επέμβαση.

Ένας 20χρονος άνδρας από το Uttar Pradesh της Ινδίας φέρεται να έχει υποβληθεί σε ανεπιθύμητη αλλαγή φύλου αφού εξαπατήθηκε από έναν λεγόμενο «φίλο». Ο άνδρας ξύπνησε στο νοσοκομείο για να ανακαλύψει ότι τα γεννητικά του όργανα είχαν αφαιρεθεί, μια πράξη που ενορχήστρωσε ο «φίλος» του.

Η ζωή του θύματος πήρε δραματική τροπή όταν ο «φίλος» τον ενημέρωσε ότι ήταν πλέον γυναίκα και ότι ως αποτέλεσμα θα παντρεύονταν. Ο εν λόγω «φίλος» απειλούσε και παρενοχλούσε το θύμα επί δύο χρόνια. Στις 3 Ιουνίου, το θύμα παρασύρθηκε στο νοσοκομείο με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν άμεση ιατρική εξέταση.

Οι αναφορές δείχνουν ότι ο δράστης συνωμότησε με τους γιατρούς για να πραγματοποιήσει τη μη συναινετική χειρουργική επέμβαση. Ο «φίλος» συνελήφθη αργότερα μετά από δημόσιο σάλο και διαμαρτυρίες που απαιτούσαν δικαιοσύνη.

Κατά την άφιξη στο νοσοκομείο, το ιατρικό προσωπικό χορήγησε αναισθησία στο θύμα και πραγματοποίησε την επέμβαση. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, ο «φίλος» δήλωσε ότι το θύμα θα έπρεπε να ζήσει μαζί του, υποστηρίζοντας ότι ούτε η οικογένειά του ούτε η κοινότητά του θα τον δέχονταν. Επιπλέον, ο «φίλος» απείλησε να πυροβολήσει τον πατέρα του θύματος και να κατασχέσει τη γη της οικογένειάς του αν δεν συμμορφωθεί.

Σε συνομιλία που είχε με το News18 από το νοσοκομείο, το θύμα εξέφρασε το σοκ και την προδοσία του: «Δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί στο νοσοκομείο. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου την επόμενη μέρα, μου είπε ότι έχω γίνει γυναίκα τώρα και θα πρέπει να παντρευτούμε».

Ο αξιωματικός Ramashish Yadav δήλωσε: «Τα μέλη της οικογένειας του νεαρού ισχυρίστηκαν ότι το άλλο μέρος έκανε την επέμβαση παραπλανώντας τους. Ο κατηγορούμενος θα ερευνηθεί. Περαιτέρω νομικά μέτρα θα ληφθούν με βάση τα όποια στοιχεία έρθουν στο φως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ