Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων


2-4 Αυγούστου

Αγαπητοί λάτρεις της Αστρονομίας και φίλοι του έναστρου ουρανού,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η 16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων θα λάβει χώρα στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024. Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να βοηθήσετε στην καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης, παρακαλούμε να εγγραφείτε έγκαιρα στην επίσημη σελίδα της εξόρμησης:

Στην ιστοσελίδα της εξόρμησης θα βρείτε αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, χρήσιμες πληροφορίες για την τοποθεσία, καθώς και οδηγίες για την πρόσβαση και τη διαμονή. Αν σκοπεύετε να μείνετε σε τοπικά καταλύματα, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης, η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη. Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε ενεργά στην οργάνωση και υλοποίηση της εξόρμησης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη φόρμα «Γίνε Εθελοντής» που υπάρχει στο site.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η επίσημη ιστοσελίδα και η σελίδα μας στο Facebook θα ενημερώνονται τακτικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες για την εξόρμηση!

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε αυτό το ξεχωριστό αστρονομικό τριήμερο, κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό των Φιλιππαίων.

Με εκτίμηση,

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας

Πληροφορίες και εγγραφές στο https://astroexormisi.gr/

16peea
***
unnamed

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ