Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Φιλέτο με πατάτες στο τηγάνι


Το τέλειο πιάτο, έτοιμο σε λίγα λεπτά.

Επιλέξτε καλό κρέας και ποιοτικές πατάτες, μη φοβηθείτε να βάλετε βούτυρο, σκόρδο και μπούκοβο. Φαγητό εμπειρία!

Υλικά
  • 700 γραμμάρια κρέας μοσχάρι φιλέτο, κομμένο σε λωρίδες
  • 700 γραμμάρια πατάτες για τηγάνισμα
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 3 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό)
  • Θυμάρι, δενδρολίβανο, ρίγανη φρέσκα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση
Σε καλό τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν ελαφρά
Ρίξτε τις πατάτες κομμένες και τηγανίστε τις για 8-9 λεπτά να ροδίσουν -Βγάλτε τις στην άκρη
Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το σκόρδο κομμένο, το μπούκοβο και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα
Ρίξτε αμέσως και το κρέας, ροδίστε και ψήστε ανάλογα πώς τρώτε το κρέας -Το καλύτερο είναι 3 λεπτά το πολύ
Προσθέστε τις πατάτες, ρίξτε αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα υλικά να αναμειχθούν, να αρωματιστούν
Ετοιμο! Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και προσθέστε κι άλλα μυρωδικά από πάνω -Φτιάξτε το ίδιο πιάτο και με κοτόπουλο ή γαλοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ