Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Πολυβολο ο ΠΑΟΚ 4-1 τον Απόλλωνα Σμυρνης


Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ πέτχε 4 γκόλ χωρίς να δεχτεί 4 όπως με τον Βόλο

Ο «Δικέφαλος», για την 8η αγωνιστική της Super League, επικράτησε, στην Τούμπα, επί του Απόλλων Σμύρνης με 4-1 και κατέκτησε την 5η νίκη του στη σεζόν.

Ο Στέφαν Σβαμπ άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, στο 5’, με πέναλτι, με τους Κάρολ Σφιντέρσκι (66’), Γιάννη Μιχαηλίδη (72’), Ντόουγκλας Αουγκούστο (94’) να χρίζονται, επίσης, σκόρερ για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Παμλίδης, στο ενδιάμεσο (14’), ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Αναγκαστική ήταν στο 61’ η αλλαγή του Χρήστου Λισγάρα, λόγω τραυματισμού στα πλευρά. Ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί, με ασθενοφόρο, σε νοσοκομείο, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από νωρίς με προβάδισμα, χάρις στο πέναλτι που κέρδισε, μετά από ανατροπή του, στο 3’ ο Μπίσεσβαρ. Δύο λεπτά αργότερα, από τα έντεκα βήματα, ο Σβαμπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 14’ το ματς ισορρόπησε, καθώς ο Παμλίδης, με κεφαλιά, παρά την πίεση του Τέιλορ, κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη και να «γράψει» το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο «Δικέφαλος» βρέθηκε σε θέση βολής, με το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ, ο Κότσαρης, όμως, έδιωξε με γροθιές. Στο 25’ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του μετά από σουτ του Αουγκούστο.

Στο 54’ οι «ασπρόμαυροι» πανηγύρισαν γκολ που πέτυχε, με κοντινή προβολή, ο Ελ Καντουρί. Φάση που δε μέτρησε, ωστόσο, καθώς με τη χρήση του VAR, μερικά λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Κουτσιαύτης ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Ο Ελ Καντουρί παρέμεινε αγωνιστικά... ανήσυχος και στο 66’ «σέρβιρε» στον Σφιντέρσκι, ο οποίος, με σουτ στην κίνηση, έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Στο 72’ ο Μιχαηλίδης , με κεφαλιά, έκανε το 3-1 και το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Αουγκούστο, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ.  

Γκολ: 5' πεν. Σβαμπ (ΠΑΟΚ), 14' Παμλίδης (Απόλλων), 66' Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), 72' Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), 90' +4 πεν. Αουγκούστο (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Ελ Καντουρί - Τσιλούλης, Φατιόν, Μπαξεβανίδης

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (73' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Ελ Καντουρί (77' Μουργκ), Σβαμπ (74' Κούρτιτς), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (84' Κωνσταντέλιας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (77' Άκπομ).

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Λισγάρας (62' Ντεντάκης), Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης, Μαρτίνεζ (63' Ματέι), Τσιλούλης (85' Σαχλί), Ιωαννίδης (85' Ντάουντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ