Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Με 21 παίκτες η αποστολή του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, εκτός ο Μάνος


Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (31/10, 19:30) με την ΑΕΚ και στην 21μελη αποστολή του Άκη Μάντζιου δεν βρίσκεται ο Δημήτρης Μάνος ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Με πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη καθώς ο Δημήτρης Μάνος ταλαιπωρείται από ίωση και αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τραυματίας Λούμορ, ο Μοχανάντ Άλι ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και ο Γιοχάν Μπεναλουάν. Μάλιστα, είναι το 3ο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο ο Τυνήσιος μένει εκτός αποστολής. Αντιθέτως, μετά από καιρό επέστρεψε ο Λερίν Ντουάρτε. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που παρέταξε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Δηλαδή να χρησιμοποιήσει διάταξη 4-2-3-1 με τον Χουλιάν Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα την τετράδα της άμυνας. Ερωτηματικό υπάρχει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και για την ακρίβεια για το ποιος θα είναι δίπλα στον Τζέιμς Τζέγκο μεταξύ τω Μπαντού Ντιαγέ και Λούκας Σάσα. Στη μεσοεπιθετική τριάδα, είναι πολύ πιθανό το σενάριο επιστροφής του Ντάνιελ Μαντσίνι στη μία πτέρυγα, ενώ Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα θα παραμείνουν στις θέσεις τους, ομοίως και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ