Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μήνυμα συμπόρευσης και συστράτευσης θα στείλει σήμερα από το "Βελίδειο" ο Κώστας Καραμανλής

Μήνυμα συμπόρευσης και συστράτευσης θα στείλει απόψε στις 19.30 μμ από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που εκλέγεται συνεχώς από το 1989, στην Α’ Θεσσαλονίκης θα μιλήσει, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια σε κομματικό ακροατήριο, σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, στην οποία θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί θεσμό για τη συμπρωτεύουσα καθώς είθισται η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης να διοργανώνει συγκέντρωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του θα ζητήσει την αποφασιστική στήριξη στην παράταξη, ώστε να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει σε συνομιλητές του, ότι η συγκυρία, ιδιαιτέρως σε ότι αφορά στην οικονομία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα την οποία μπορεί να εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Τις επόμενες μέρες ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει στον ευρύτερο δήμο Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ Περιφέρεια), θα συναντηθεί με δημάρχους της περιοχής και πολίτες εκπέμποντας το μήνυμα της συμπόρευσης και συστράτευσης για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επίσκεψη με έντονα σημειολογικά χαρακτηριστικά καθώς είναι η γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα περιοδεύσει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώνουν οι συνομιλητές του, δίνει ιδιαίτερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ