Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Μητσοτάκης στις Σέρρες: "Κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για να μπορέσει η Μακεδονία να είναι ελληνική" (φωτογραφίες)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του σε Μακεδονία και Θράκη, βρέθηκε σήμερα στις Σέρρες για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 106ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι, για ακόμη μια φορά, στις Σέρρες. Αυτή τη φορά για να συμμετάσχω στις εορτές για την 106η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών. Αυτές τις σημαντικές ημέρες η μνήμη μας γυρνάει πίσω, στα χρόνια εκείνα όπου κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για να μπορέσει η Μακεδονία να είναι ελληνική. Και, βέβαια, η ανάγνωση της Ιστορίας μας, μας θυμίζει ότι στο διάβα των δεκαετιών, η Ελλάδα κατάφερε και μεγαλούργησε πάντα όταν ήταν ενωμένη. Αντίθετα, όταν ήταν διχασμένη της τύχαιναν εθνικές συμφορές.

Και τώρα η υποχρέωση για την ενότητα του Έθνους παραμένει ένα βασικό ζητούμενο. Καθώς η χώρα πλησιάζει προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, εύχομαι και ελπίζω, την επόμενη των εκλογών, η Ελλάδα να είναι πραγματικά ενωμένη και ταγμένη στον κεντρικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας, τη γρήγορη ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση. 

Εύχομαι σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά».   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ