Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

PRESS_taratsa03 στη Στρατηγού Καλλάρη 5

Η ανατρεπτική πρόταση του σχήματος Opera Chaotique, η τζαζ του Κώστας Μαγγίνας τρίο και των Stand-arts είναι οι προτάσεις της επόμενης εβδομάδας για τέσσερις βραδιές στην πιο φιλόξενη ταράτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Στρατηγού Καλλάρη 5.

ΔΕ 01/07 και ΤΡ 02/07
ΟΠΕΡΑ CHAOTIQUE Live
Μετά τις sold out εμφανίσεις τους στη Λυρική Σκηνή Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι Opera Chaotique ρίχνουν φως σε άγνωστες πτυχές της ζωής σπουδαίων Ελλήνων και ξένων ποιητών. Ιστορίες, έρωτες και αυτοκτονίες μπλέκονται με αριστουργήματα της ποίησης και της στιχουργικής τέχνης μέσα από επιλεγμένα και γνωστά τραγούδια.

ΤΕ 03/07
Κώστας Μαγγίνας trio
Ο Κώστας Μαγγίνας (κιθάρα) μαζί με τον Αγαμέμνονα Μάρδα στο μπάσο και τον Αλέκο Σπανίδη στα τύμπανα παρουσιάζουν ένα υλικό που αντλεί την έμπνευση από την αυτοσχεδιαστική και αρμονική παράδοση της jazz και παράλληλα ενσωματώνει ρυθμικά και μελωδικά στοιχεία από όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής παράδοσης του rock, της folk και του blues. Ένα πρόγραμμα με jazz standards, παραδοσιακά αμερικανικά τραγούδια, συνθέσεις του Bob Dylan, του Leonard Cohen και άλλων.

ΠΕ 04/07
Stand-Arts
Μια βραδιά γεμάτη τζαζ μουσική στην ταράτσα με τους Σάκη Ζαχαριάδη (κιθάρα), Αγαμέμνονα Μάρδα (μπάσο), Στέργιο Κόλα (ντραμς), Ευθύμη Τσακίρη (σαξόφωνο).

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ