Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Τηλεοπτική "βόμβα": Με αυτό το κανάλι συζητά ο Acun Ilicali

Δεν είναι και στην καλύτερη φάση της η συνεργασία του Acun Ilicali με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.


Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να μπουν οι τίτλοι τέλους. Θυμίζουμε ότι η Acun Medya έδινε στον ΣΚΑΪ ψυχαγωγικά προγράμματα και με ναυαρχίδα το Survivor το κανάλι του Φαλήρου εκτοξεύθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Βέβαια ο Τούρκος παραγωγός δε θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα. Σύμφωνα με τη Realife ο Acun είναι ήδη σε συζητήσεις με τον όμιλο ΑΝΤ1 για ενδεχόμενη συνεργασία. Μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα υπήρξε συνάντηση συνεργατών του Τούρκου παραγωγού με στελέχη του ΑΝΤ1.

Δεν είναι όμως σίγουρη η συμφωνία των δύο πλευρών καθώς υπάρχουν και προβλήματα.

Όπως αναφέρει η Realife το κόστος της ενδεχόμενης συμφωνίας είναι υψηλό καθώς ο Τούρκος παραγωγός ζητά προκαταβολή για κάθε παραγωγή. Στον ΑΝΤ1 προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν όπου θα περιλαμβάνει μυθοπλασία με ή χωρίς τον Acun.

Πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realife η συμφωνία περιλαμβάνει και το Μακεδονία TV του οποίου το πρόγραμμα θα ενισχυθεί σημαντικά. Όπως έχει γνωστό το κανάλι έχει ήδη κάνει ψυχαγωγική στροφή και σε πιθανή συμφωνία με τον Acun Ilicali θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Survivor στο πρόγραμμά του.

Αν κλείσει τελικά η συμφωνία, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το «Voice» με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι τα συμβόλαια με τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή είναι δεσμευμένα.


Πηγή: Realife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ