Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γύρισε από Καβάλα ο Τσίπρας

Παρά την πρόσφατη διαβεβαίωσή του πως δεν το χρησιμοποιεί για εσωτερικές πτήσεις, καθώς «δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι»

Ακόμα μια φορά διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό ο Αλέξης Τσίπρας. Λίγες μέρες μόνο μετά την διαβεβαίωσή του πως δεν χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος παρά μόνο για λόγους «πρεστίζ» σε πτήσεις εξωτερικού, το χρησιμοποίησε για να επιστρέψει από την προεκλογική του ομιλία στην Καβάλα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ζήτησε αεροπλάνο ώστε να επιστρέψει άμεσα, μετά την ομιλία του δηλαδή.

Πράγματι, ένα από τα αεροσκάφη του σμήνους μεταφοράς υψηλών προσώπων μετέβη από την Ελευσίνα στην Χρυσούπολη, όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο της Καβάλας και μετέφερε τον πρωθυπουργό πίσω στην Ελευσίνα, τα ξημερώματα.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στα Γιάννενα με το αεροπλάνο της γραμμής. Τότε, σε συνεπιβάτες του, που είχαν ρωτήσει για το... αναπάντεχο του μεταφορικού μέσου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρεται να είχε απαντήσει: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι»...

Υπενθυμίζεται ότι ειδικά κατά την αρχή της πρωθυπουργικής του θητείας, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο της γραμμής ακόμα και για τα ταξίδια του στις Βρυξέλλες, διαφημίζοντας και τότε την εξοικονόμηση χρημάτων. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός πάντως, που τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη έγιναν το αγαπημένο μέσο μεταφοράς του Αλέξη Τσίπρα, με αποκαλύψεις ακόμα και για την αναβάθμιση των μενού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ