Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Έσκασε "βόμβα": Ο Λουτσέσκου εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ!

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδος! Η Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία «έσπασε»το buy out του Ρουμάνου τεχνικού πληρώνοντας 2.000.000 ευρώ στον Δικέφαλο.

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι του Δικεφάλου, κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με την Αλ Χιλάλ να είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 50χρονος προπονητής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι προτίθεται να κάνει χρήση του όρου buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του δεδομένου πως δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τους Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποχωρήσει νωρίτερα...

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Λουτσέσκου συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και έθεσαν επί τάπητος το εν λόγω θέμα.

Από την συζήτηση των δύο ανδρών δεν προέκυψε κάποια αλλαγή στα δεδομένα. Ο Λουτσέσκου έμοιαζε να επιμένει στην αποχώρηση, έχοντας πάρει την οριστική του απόφαση και ως εκ τούτου ο Ρουμάνος αποχαιρετάει τον Δικέφαλο μετά από δύο σεζόν.

Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τους ποδοσφαιριστές αναφορικά με την απόφασή του. Μια κίνηση που ενδεχομένως να σχετίζεται με την... μυθική πρόταση που έλαβε από την Σαουδική Αραβία που απλώνει... χρυσάφι στα πόδια του και πληρώνει την ρήτρα του Δικεφάλου.

Αναφορικά με το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στον Λουτσέσκου αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ δεδομένου πως οι δύο πλευρές είχαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ είχαν εκτιμήσει πως το συγκεκριμένο ποσό φαντάζει άκρως ικανοποιητικό για ρήτρα καθώς ουδέποτε στο παρελθόν είχε προχωρήσει πώληση προπονητή και είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ