Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ημέρα αφιερωμένη στους υπερήρωες και στις υπερηρωίδες μας από την ομάδα ΧΟΠΑ Ήρωες 112

Με μεγάλη χαρά, η ομάδα ΧΟΠΑ Ήρωες 112, Ήρωες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σας προσκαλούν την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στο Δημαρχείο του Πανοράματος, αίθουσα «Στ. Κουγιουμτζή» σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στους υπερήρωες και στις υπερηρωίδες των παιδιών μας.
Θα παραβρεθούν οι γονείς/κηδεμόνες, τα παιδιά και οι παππούδες/γιαγιάδες από τα 3 σχολεία που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΧΟΠΑ 112 Ήρωες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, εδέσματα και ροφήματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για γονείς και παιδιά.

*Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να στείλετε email κράτησης στο fastheroesgr@fastheroes112.com έως τις 17 Ιουνίου, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σελίδα στο Facebook:
https://www.facebook.com/GreeceFastHeroes112/

Το «ΧΟΠΑ 112 Ήρωες» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της Angels Initiative, του οποίου στόχος είναι η εξοικείωση των παιδιών με τα κυριότερα συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου και η ενημέρωσή τους για τον Πανευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, 112, που θα πρέπει να καλέσουν σε περίπτωση αυτού. Η άμεση αντίδραση, καλώντας το 112, μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου, αλλά και μεταξύ της «ζωής όπως την ξέρουμε» και της απώλειας αυτής της ποιότητας ζωής λόγω μιας μόνιμης αναπηρίας.

Τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο με τους κηδεμόνες τους και τους ηλικιωμένους. Επομένως, εάν τα παιδιά είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα κύρια συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου, το τι θα πρέπει να κάνουν όταν εμφανιστεί και να μεταφέρουν αυτή τη γνώση στην οικογένειά τους, μπορεί να οδηγήσουν στη σωτηρία της ζωής ενός αγαπημένου ατόμου. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε όλη την οικογένεια για τα σημάδια του εγκεφαλικού επεισοδίου και να ενεργούν καλώντας το 112 για να ζητούν βοήθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ