Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Σμαραγδής τα βάζει με τους κριτικούς

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής  άνοιξε πόλεμο με τις «κακές ψυχές», όπως αποκαλεί τους κριτικούς κινηματογράφου που «έθαψαν» την ταινία του «Καζαντζάκης».

"Γνωρίζω ότι πριν μπουν μέσα  οι κριτικοί κινηματόγραφου είπαν «τώρα θα μπούμε να λιώσουμε τον Σμαραγδή. H φατρία του ελληνικού κινηματογράφου που λάσπωσε την ταινία από πρόθεση έχουν κακές ψυχές. Στην Κρήτη το λεμε «κακοψυχιά» Ξεπεράστηκε το μετρο φτάσαμε σε κατατάσσεις μεγάλης χυδαιότητας. Τόσο για την ταινία και για το πρόσωπο μου και για τους συνεργάτες μου ειπώθηκαν άσχημα πράγματα", εξηγεί στην κάμερα του STAR.

Ένα μήνα μετά την πρώτη προβολή του φιλμ και υστέρα από 250 χιλιάδες εισιτήρια ο σκηνοθέτης αποφάσισε να απαντήσει στους κριτικούς που εκφράστηκαν – στην πλειοψηφία τους – επικριτικά για την ταινία του.

"Αντιπροσωπεύουν την αισθητική της «ξυρισμένης μασχάλης» που σημαίνει ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό που μας γέννησε και το φως αλλά τα σκοτάδια. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά. Αυτοί που έπραξαν το κακό πρέπει να λογοδοτήσουν ειτε προσωπικά ή ορισμένα site που είναι στο μηχανισμό του σκοτεινού διαδικτύου", δηλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ