Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Τι προβλέπει ο Νοστράδαμος για το 2018

Οι άνθρωποι θα μπορούν πλέον να μιλούν με τα ζώα, οι γλωσσικές διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών χωρών θα εξαφανιστούν, οι μεγάλες πυρκαγιές θα προκαλέσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη και ο δυτικός κόσμος... δεν θα πληρώνει άλλο φόρους.

Ο Γάλλος που έζησε τον 16ο αιώνα και πέθανε το 1566 είχε γράψει πως θα συμβούν μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας και σε μερικά από αυτά είχε πέσει μέσα.

Αν όμως, πέσει μέσα στις προβλέψεις του και για το 2018, τότε είναι μάλλον, δύσκολα τα πράγματα...

Τα όσα «είδε» λοιπόν, για το 2018 δεν είναι και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι άνθρωποι θα μπορούν πλέον να μιλούν με τα ζώα, οι γλωσσικές διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών χωρών θα εξαφανιστούν, πως οι μεγάλες πυρκαγιές θα προκαλέσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη και ότι μεταξύ άλλων ο δυτικός κόσμος δεν θα πληρώνει άλλο φόρους.

Μερικοί μάλιστα αναφέρουν ότι ο προφήτης είχε προβλέψει ακόμη πως θα γίνει το 2018 ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Επίσης, οι αναλυτές των γραφών του Νοστράδαμου συνδέουν μία πρόβλεψή του με την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην ηγεσία της υπερδύναμης Αμερικής. «Ο μεγάλος ξεδιάντροπος, άγριος φωνακλάς, θα εκλεγεί κυβερνήτης του στρατού, με την τολμηρότητα των ισχυρισμών του, η γέφυρα σπάει και η πόλη λιποθυμά από φόβο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Νοστραδάμος είχε αναφέρει πως το 2018 η Δύση θα χάσει την δύναμή της.

«Μετά από δύο ανόδους και δύο πτώσεις, η Ανατολή θα αποδυναμώσει τη Δύση. Ο αντίπαλός της μετά από πολλές μάχες και κυνήγι στη θάλασσα, θα αποτύχει την κατάλληλη στιγμή».

Οι αναλυτές αποδίδουν στην πρόβλεψη την ένταση μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, ενώ από στην πρόβλεψη αυτή εντάσσεται και η Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ