Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

«Ας βρει ένα πρόγραμμα ο Alpha που κάνει 18% πέρα από το Τατουάζ με τις τσόντες και μετά να μιλήσει - Φτηνή λύση ο Μαυρίδης»

Μαχαιριά για Γιώργο Μαυρίδη: "Άγνωστοι από παντού κατακλύζουν την τηλεόραση επειδή μπήκαν σε ένα ριάλιτι, μια φτηνή λύση τη βρίσκω".

Η εκπομπή Όλα Καλά επικοινώνησε με την Ντέπυ Γκολεμά και την ρώτησε για την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής Ελληνοφρένεια, αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα στο 2018. Η γνωστή τηλεκριτικός πέταξε βέλη… δηλητηριώδη!

«Το ‘χει ο Alpha  να κόβει επιτυχημένες εκπομπές όταν ενοχλείται με πολιτική χροιά… Φαίνεται πως αυτή την εποχή, που είναι εποχή αδειών και εποχή διαφόρων πραγμάτων, πρέπει να μετράει κανείς τις κουβέντες και τα λόγια του, όχι από τους συναδέλφους, δεν εννοώ αυτό, αλλά από τους έχοντες τα κανάλια.

Ας βρει ένα πρόγραμμα που κάνει 18% πέρα από το Τατουάζ με τις τσόντες και μετά να μιλήσει. Όταν τα κανάλια καταλαβαίνουν ότι τα συμφέροντά τους μπορεί να θιγούν και μπορεί να έχουν άνωθεν διαμαρτυρίες, αυτός που θα την πληρώσει είναι αυτός που κάνει εκπομπή και ενοχλεί. Η σάτιρα πάντα ενοχλούσε έτσι και αλλιώς, εκτός αν ήταν κατευθυνόμενη».

Επειδή ο Γιώργος Μαυρίδης τελείωσε από το Nomads, ακούστηκε ότι θα κάνει εκπομπή μέσα στο 2018, την επόμενη σεζόν…

«Δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι άγνωστοι από παντού κατακλύζουν την τηλεόραση επειδή μπήκαν σε ένα ριάλιτι, μια φτηνή λύση τη βρίσκω, τίποτα ενδιαφέρον. Το ένα χειρότερο από το άλλο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ