Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

7η αγωνιστική Superleague, Β΄ μέρος -Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Μετά τις τρεις χθεσινές αναμετρήσεις η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα παιχνίδια τα οποία θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova ως εξής:
  • Στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ξάνθη σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Βασιλείου. 
  • Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Ατρόμητος – Βέροια σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Διονύση Στρούμπου. 
  • Στις 18:15, επίσης, το Novasports3HD θα προβάλει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου. 
  • Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ - Ηρακλής σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα. 

Τέλος, αύριο Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Μανώλη Βογιατζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ