Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η ηθοποιός από τα «Κλεμμένα Όνειρα» καταγγέλει ότι «οι γονείς της την έκλεισαν στο ψυχιατρείο για περιουσιακά»

Μία περίεργη υπόθεση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο - από όπου κατόπιν απέδρασε - το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός δεν παρέμεινε ούτε μία ημέρα στο Δρομοκαΐτειο, αφού λίγο μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο απέδρασε και επικοινώνησε με τον συνάδελφό της και φίλο, Σπύρο Μπιμπίλα, προκειμένου να την βοηθήσει.

«Με πήρε τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου, ήταν σε πανικό και μου ζήτησε βοήθεια γιατί την έκλεισαν οι δικοί της σε ψυχιατρείο και εκείνη το έσκασε. Από ό,τι έχουμε καταλάβει υπάρχει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Οι δικοί της την κατηγορούν ότι δεν είναι καλά ψυχικά και εκείνη με τη σειρά της κατηγορεί τους γονείς της ότι όλα αυτά γίνονται για λόγους περιουσιακούς», λέει στο protothema.gr ο ηθοποιός.

Ο ίδιος υποστηρίζει παράλληλα πως την γνωρίζει αρκετά χρόνια και πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο στην συμπεριφορά της.

«Εγώ την ξέρω γύρω στα δεκαεπτά χρόνια μια χαρά φαινόταν. Είναι περίεργη ιστορία. Δεν φαινόταν άνθρωπος που να έχει πρόβλημα. Έχω δουλέψει μαζί της δύο φορές στο θέατρο, έχουμε πάει περιοδείες, κάναμε και πολύ παρέα μια περίοδο, δεν είχα αντιληφθεί κάτι παράξενο όπως λέει τώρα ο πατέρας της που λέει ότι επτά χρόνια τώρα είναι άρρωστη».

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της ηθοποιού, μιλώντας στην Espresso, δηλώνει ότι η κόρη του εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, μετά από κρίση που υπέστη.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη».

Τέλος όπως λέει ο ίδιος στο protothema.gr δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κόρη του αυτή τη στιγμή καθώς δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους, και περιμένει εναγωνίως να βρεθούν τα ίχνη της και να μιλήσει ξανά με την κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ