Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Το πιο VIP νησί του κόσμου

Το Amanpulo στο νησί Pamalican στον Ειρηνικό Ωκεανό είναι ένα απομακρυσμένο καταφύγιο στη μέση των Φιλιππίνων που αποτελεί δημοφιλές ησυχαστήριο διάφορων διάσημων και εκατομμυριούχων.

Ο μόνος τρόπος για να φτάσει κανείς εκεί είναι με ιδιωτικό αεροσκάφος και σύμφωνα με την Daily Mail αποτελεί το πιο VIP νησί του κόσμου. Το ξενοδοχείο που βρίσκεται εκεί οργανώνει δικές του πτήσεις, για 12 επισκέπτες τη φορά ή στην περίπτωση των διασημοτήτων μπορεί κάποιος να έρθει με το δικό του μέσο.

Ο επισκέπτης θα αντικρίσει επίπεδη λευκή άμμο, φοίνικες και κοραλλιογενείς υφάλους που δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό. Μπαρ σε λιμνοθάλασσες, σπα και beach bar είναι απόλυτα οργανωμένα και περιμένουν τους διάσημους και εκατομμυριούχους επισκέπτες.

Για τους... σούπερ πλούσιους (για τους οποίους οι τιμές είναι τόσο εντυπωσιακές, όσο και το τοπίο), υπάρχουν ιδιωτικές βίλες προς πώληση. Ένα ακίνητο τεσσάρων υπνοδωματίων, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από τη Μαντόνα όταν πέρασε έναν ολόκληρο μήνα στο νησί, κοστίζει 6,2 εκατομμύρια δολάρια!

Όλες οι ιδιωτικές βίλες διαθέτουν ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία αλλά για όσους δεν διαθέτουν τόσα πολλά χρήματα υπάρχουν και «δημόσιες παραλίες». Κάθε δωμάτιο έχει υπαίθριο ντους, κήπο με αιώρα και ξύλινες επενδύσεις, ενώ ειδικός διακοσμητής έχει φροντίσει για τη μοναδική αισθητική. Μπορούν επίσης να νοικιάσουν, όποιοι θέλουν, έναν «βοηθό επισκεπτών». Οι πλούσιοι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να κάνουν διάφορες εκδρομές και δραστηριότητες ώστε να εξερευνήσουν το νησί...
nisivip9
nisivip1nisivip2nisivip3nisivip5nisivip6nisivip7nisivip8nisivip10nisivip11nisivip12nisivip13nisivip14nisivip15nisivip16nisivip17nisivip18nisivip19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ