Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη: Ο Νίκος Παππάς ταξίδεψε μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore στη Βενεζουέλα

Μία νέα αποκάλυψη για τις σχέσεις που διατηρεί το Μέγαρο Μαξίμου με τον Κύπριο δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Πιπίνη που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Κύπριος δικηγόρος βρέθηκαν16 μήνες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτήσει την εξουσία, μαζί, στη Βενεζουέλα. Στο Καράκας συγκεκριμένα, συναντήθηκαν και με στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων που βρίσκονταν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Όπως σημειώνει ο Ιάσονας Πιπίνης, κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής έρευνας που έκανε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βενεζουέλα, ανώτατη πολιτική πηγή της χώρας τού αποκάλυψε ότι «ο κορυφαίος πλέον υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, βρέθηκε στη λατινοαμερικάνικη χώρα του πετρελαίου μαζί με τον έμπειρο δικηγόρο σε θέματα offshore εταιριών Αρτέμη Αρτεμίου».

«Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το Καράκας, τον Αύγουστο του 2013 ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στη Βενεζουέλα με τον Κύπριο δικηγόρο, που διαχειρίζεται offshore εταιρίες, Αρτέμη Αρτεμίου», τονίζει ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κύπριος δικηγόρος που εξειδικεύεται σε ζητήματα offshore εταιρειών εντοπίστηκε στις 10 Οκτωβρίου να βγαίνει από την πλαϊνή είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για τη διαπλοκή.

Ο κ. Αρτεμίου παραδέχτηκε με γραπτή του δήλωση ότι είχε επισκεφτεί το Μέγαρο Μαξίμου για να κομίσει επενδυτική πρόταση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ