Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κορακάκη: Δεν υπάρχει λόγος να πάρω πίσω όσα είπα μετά τους Ολυμπιακούς

«Για πρώτη φορά είχα ένα τέτοιο βήμα να μιλήσω και δεν ήθελα να φανεί ότι όλα ήταν ρόδινα» εξήγησε τη στάση της η ολυμπιονίκης από τη Δράμα

Όσα είπα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν αληθινά, δεν προσέβαλα κανέναν, δεν υπάρχει λόγος να πάρω πίσω κάτι, δήλωσε η Άννα Κορακάκη μιλώντας στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ.

«Για πρώτη φορά είχα ένα τέτοιο βήμα να μιλήσω και δεν ήθελα να φανεί ότι όλα ήταν ρόδινα» εξήγησε τη στάση της η ολυμπιονίκης από τη Δράμα.

«Για πολλά χρόνια παλεύαμε μόνοι μας με τον πατέρα μου. Από τα 12 έως τα 16 έκανα προπόνηση σε χώρο που δεν ήταν και ό,τι καλύτερο» συνέχισε.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι «ποτέ δεν ζήτησα σκοπευτήριο ολυμπιακών προδιαγραφών, μόνο ανθρώπινες συνθήκες».

Όπως εξήγησε ο πατέρας της κάναμε προπόνση κατώ από τις κερκίδες του γηπέδου της Δόξας Δράμας. «Το καλοκαίρι κάναμε προπόνηση με 45 βαθμούς και το χειμώνα έφτανε τους -5. Η Άννα ζέσταινε τα χέρια της σε ειδικά κουτάκια που είχαμε φτιάξει».

Ο κ. Κορακάκης αποκάλυψε, επίσης, ότι η μητέρα της όταν έμαθε ότι θα ασχοληθεί με την σκοποβολή «ήθελε να πετάξει τα όπλα από το σπίτι γιατί αν πηγαίναμε καλά θα λείπαμε για αρκετές ημέρες και οι δύο. Και πλέον θα μένει μόνιμα μόνη της γιατί ο αδερφός μου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη».

Μιλώντας για τις στιγμές που έζησε όταν είδε την κόρη του στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Τάσος Κορακάκης είπε ότι «αυτό δεν περιγράφεται. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα ένα από τα παιδιά μου σε αυτό το σημείο».

«Έχω δει το βίντεο αρκετές φορές αλλά και 7.000 φορές να το δω, θα κλαίω κάθε φορά» εξομολογήθηκε ο πατέρας της Άννας Κορακακή.

Μιλώντας, τέλος, για όσα έζησε μετά τις διακρίσεις στους αγώνες του Ρίο, η Άννα Κορακάκη είπε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή από το να έρχεται κάποιος και να σου λεει ότι χάρη σε σένα πήραμε μια ανάσα, να μην ντρεπόμαστε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ