Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Παρουσιάστρια ανέβασε φώτο με το στήθος της μετά από λάθος επέμβασης αυξητικής!

Φωτογραφίες με το στήθος της μετά από λάθος επέμβαση αυξητικής ανέβασε στα social media, η
Άντρεα Τόνκιου.


Η 28χρονη παρουσιάστρια που ζει και εργάζεται στο Βουκουρέστι, αποφάσισε να προειδοποιήσει τις υπόλοιπες γυναίκες με έναν… ακραίο θα λέγαμε τρόποθα λέγαμε τρόπο, αφού δεν δίστασε να δείξει πως είχαν γίνει τα στήθη της μετά την λάθος αισθητική επέμβαση.

Στις φώτο που δημοσίευσε, η Άντρεα εξηγεί ότι τραβήχτηκαν πριν ένα χρόνο, στα 27 της (όταν δηλαδή υποβλήθηκε σε επέμβαση), συνοδεύοντας τες με το εξής σχόλιο:


«Αν παρατηρήσεις προσεκτικά, θα δεις ότι το ένα στήθος είναι μεγαλύτερο από το άλλο, και το κενό ανάμεσα τους είναι τεράστιο. Μοιάζουν λες και θέλουν ν΄ακουμπήσουν στην πλάτη μου!»

Στη συνέχεια εξήγησε, πως ο λόγος που δημοσίευσε την αγωνία της μέσα από τις φώτο, είναι επειδή «θέλω να διορθώσω τα στήθη μου, και εύχομαι να μην τα είχα πειράξει ποτέ. Πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς τι έχεις, μέχρι να το χάσεις».


Για να καταλήξει λέγοντας ότι ο λόγος που η επέμβαση δεν πήγε καλά, είναι επειδή σύμφωνα με τους γιατρούς «τα εμφυτεύματα δεν ταίριαζαν στο φυσικό μέγεθος που είχαν τα στήθη μου».


Η Τόνκιου (πρώην μοντέλο), έχει κάνει πλαστική και στη μύτη, αλλά αρνείται ότι είναι εθισμένη στις επεμβάσεις:



«Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να καλυτερεύσω αυτά που διαθέτω ηδη, κάνοντας τα καλύτερα. Προειδοποιώ όλα τα κορίτσια εκεί έξω, να μην κάνουν οποιαδήποτε εγχείρηση αν πρώτα δεν το έχουν σκεφτεί καλά. Το λάθος μου, μου κόστισε σε πόνο και χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ