Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Τρόποι να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει πολύ

Μάθε πως με 5 κινήσεις θα κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει χωρίς να γίνεις επίμονος ή να φανείς "απελπισμένος".

1.       Κάνε μια σωστή πρώτη εμφάνιση
Συνήθως οι άντρες «χάνουν» το παιχνίδι από τη πρώτη κιόλας στιγμή. Όταν την πλησιάσεις καλύτερα να ξέρεις τι να πεις  από το να αρχίσεις τα «μμμ… εεεε… κτλ». Οι άντρες που ξέρουν τι να πουν σε μια γυναίκα έχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγουν με το τηλέφωνό της στο τέλος της βραδιάς.

 2.       Γίνε μυστηριώδης
Οι γυναίκες σιχαίνονται τους άντρες που παρουσιάζονται σαν απελπισμένοι, εξαρτημένοι και γενικά αδύναμοι ως προς το χαρακτήρα τους. Αντιθέτως, αν της δείξεις ότι είσαι ένας δυναμικός, ανεξάρτητος τύπος ο οποίος δεν τον ενδιαφέρει και πολύ αν θα βγεί ή όχι μαζί της ραντεβού, θα της  κεντρίσει άμεσα το ενδιαφέρον.

 3.Ρώτα τις σωστές ερωτήσεις
Η πρώτη εντύπωση κάνει τη διαφορά  και είναι αυτή που μένει οπότε φρόντισε η πρώτη εντύπωση που θα της κάνει να είναι αυτή που θες εσύ

 4.       Η υπομονή είναι κακός σύμβουλος
Και όταν λέμε υπομονή δεν εννοούμε αυτή που θα πρέπει ούτως η άλλως να έχεις όταν με το καλό τα φτιάξετε, αλλά να εννούμε  την υπομονή του πρώτου τηλεφωνήματος γιατί όπως λέει και  ο σοφός λαός «μάτια που δεν βλέποντε γρήγορα λησμονιούντε»  από την άλλη, μη πέσεις με τα μούτρα. Ανέπτυξε ένα μέτρο όπου θα την κάνεις να αναρωτιέται που είσαι και τι κάνεις.

 5.       Δώσε προσοχή στα σωστά πράγματα πάνω της
Κάνε την να σε σκέφτεται συνέχεια με το σωστό τρόπο και όχι με το να της αγοράσεις ακριβά πράγματα ή με το να της κομπλιμέντα. Αντιθέτως, πες της ότι την σκεφτόσουν σήμερα ή ότι την είδες στον ύπνο σου. Ετσι θα την κάνεις να σε σκέφτεται και να σε θέλει πιο πολύ.

boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ