Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι «Ράδιο Αρβύλες» στους «New York Times»

Κάθε Δευτέρα βράδυ καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για 8η συνεχόμενη σεζόν η θεσσαλονικιώτικη παρέα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές που μπορεί να ξενυχτούν αλλά περνάνε καλά. Το… φαινόμενο «Ράδιο Αρβύλα» μάλιστα προκάλεσε εντύπωση και εκτός των συνόρων μας και μάλιστα μίας από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εφημερίδες στον κόσμο, της «New York Times». Το ύφος της εκπομπής, αλλά και η ανταπόκριση των τηλεθεατών κέντρισε το ενδιαφέρον της αμερικάνικης εφημερίδας και έτσι πριν από λίγες ημέρες ζήτησαν και πήραν συνέντευξη από τους «Αρβύλες».

Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες και σε αυτήν οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος μιλάνε για την εκπομπή τους, την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και την κατάσταση στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την πολιτική σκηνή που είναι και η κύρια «πηγή έμπνευσης» της εκπομπή τους. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν και σατιρίζουν τα πολιτικά δρώμενα και πρόσωπα της χώρας μας φαίνεται ότι έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην αμερικάνικη εφημερίδα που θέλησε να φιλοξενήσει στις σελίδες της το… φαινόμενο «Radio Arvila». Μία τηλεοπτική εκπομπή που καταφέρνει να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές και να… ερημώνει τους ανταγωνιστές της.

Να αναφέρω ότι και χθες, στην πρώτη μετεκλογική εκπομπή τους, οι «Ράδιο Αρβύλες» έβαλαν «φωτιά» στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen σημειώνοντας 37,3& μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 46,5% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας ότι μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που ήθελαν να παρακολουθήσουν το πώς η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών. Και ομολογουμένως οι τρόποι με τους οποίους προσέγγισαν τις εκλογές και τα αποτελέσματά τους ήταν πολύ έξυπνοι, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι δικαιολογημένα έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ