Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Περέιρα: “Να πετύχουμε τον στόχο μας”

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, η βράβευση του Φακούντο Περέιρα για το Best Goal του Δεκεμβρίου, τον MVP του Δεκεμβρίου αλλά και του Best Goal του 2014.
Ο Αργεντίνος στα πλαίσια της βράβευσης του μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Διαβάστε όσα δήλωσε ο άσος της ομάδας μας αναλυτικά.

Για το αν είναι η πρώτη φορά που παίρνει τρία βραβεία:

“Είναι η πρώτη φορά που παίρνω τρία βραβεία. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που μπήκε στην διαδικασία να με ψηφίσει”.

Για το αν μπορεί η ομάδα να πάρει τον τίτλο:

“Αυτό το πιστεύουμε, ναι. Θα είναι λάθος να σκεφτόμαστε το ματς της επόμενης Κυριακής. Είναι δύσκολο το αυριανό ματς (σ.σ. απέναντι στον Παναιτωλικό), πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό γιατί βλέποντας ξεχωριστά τα ματς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πολλή δουλειά, δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια γιατί με την δουλειά φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα”.

Για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας:

“Είμαι χαρούμενος γιατί είναι καλοί παίχτες με μεγάλη ποιότητα. Προσπαθούν να αφομοιώσουν το παιχνίδι της ομάδας. Εχουν όρεξη και αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πιέσουμε για την πρώτη θέση και να φτάσουμε στην πρώτη θέση σύντομα. Έχουν εμπειρία και είναι μεγάλοι επαγγελματίες, θα μας δώσουν γνώση και αντοχή στην πίεση. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι υπεύθυνος να μιλήσω. Έχουμε δύο μεγάλους παίκτες που θα μας βοηθήσουν και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό”.

Για την παρουσία του στην ομάδα:

“Με βοήθησε ο τρόπος που με υποδέχτηκε η ομάδα. Ήταν δύσκολο που δεν μπορούσα να μιλήσω την γλώσσα αλλά αυτό ήταν σαν να μην υπάρχει γιατί ο καθένας με βοηθούσε. Σιγά σιγά στα παιχνίδια μου έβγαιναν πράγματα και αυτό ήταν θετικό. Το θέμα τώρα είναι να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την προσωπική του απόδοση:

“Είμαι ικανοποιημένος με τον αριθμό γκολ. Θα μπορούσαν να ήταν παραπάνω. Το αν είμαι εγώ πρώτος σκόρερ ή ο Κλάους δεν το σκέφτεται κανείς. Το θέμα είναι να τελειώσει η χρονιά και να χαμογελάμε όλοι, άσχετα το ποιος σκοράρει”.

Για τον αποκλεισμό από Κύπελλο και Ευρώπη:

“Είναι κρίμα που δεν συνεχίζουμε στις άλλες διοργανώσεις. Έστω και έτσι, πράγματι μας βοηθά να είμαστε ξεκούραστοι σωματικά αλλά και πνευματικά για τα ματς που έχουμε. Αλλά θα θέλαμε να έχουμε την παραπάνω κούραση και να συνεχίζουμε στους άλλους δύο θεσμούς”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

“Το πρωτάθλημα της Αργεντινής μπορούσα να καταλάβω την νοοτροπία. Είναι κάπως περίεργο αυτό… Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Αυτό το βλέπουμε εσωτερικά στην ομάδα και κοιτάζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ