Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μπάτον, Μιτσιμπάτα στις παραλίες

Οι περισσότεροι πιλότοι βρήκαν το χρόνο μετά τις γιορτές να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν, ακόμη και να… παντρευτούν όπως έκανε ο Jenson Button.

Ο 34χρονος πρωταθλητής είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά το 2014, όπου έχασε εντελώς ξαφνικά τον πατέρα του, John. Ταυτόχρονα η McLaren δεν ήταν ανταγωνιστική οπότε παρά την δική του προσπάθεια, περιορίστηκε στην 8η θέση του πρωταθλήματος οδηγών με 126 βαθμούς, 71 περισσότερους από τον έτερο οδηγό της ομάδας Kevin Magnussen.

Επιπλέον ένταση για τον Button έφερε η καθυστέρηση στην απόφαση της McLaren για το 2015. Τελικά ο Βρετανός θα οδηγεί μαζί με τον Fernando Alonso για λογαριασμό της Βρετανικής ομάδας. Άλλωστε αυτό ήταν που επιθυμούσε, αν και έφτασε στο «παρά πέντε» ν’ αλλάξει μορφή αγώνων, καθώς έστρεψε το βλέμμα του στους αγώνες αντοχής.



Ο Button που διακρίνεται για τις επιδόσεις του στο τρίαθλο, βρέθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη στη Χαβάη όπου σε μια ονειρική τελετή παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Jessica Michibata. Eίναι Γιαπωνέζα, τοπ μόντελ ετών 30 και συνδέεται με σοβαρή σχέση με το Βρετανό οδηγό εδώ και περισσότερα από 7 χρόνια.

Οι νεόνυμφοι πέρασαν μερικές μέρες στη Χαβάη -απ’ όπου και οι φωτογραφίες- προτού ο Button επιστρέψει στα καθήκοντά του που τις προηγούμενες μέρες περιελάμβαναν σκληρή προπόνηση ενόψει της έναρξης των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στη F1.



H νέα McLaren θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Πέμπτη 29/1 και την Κυριακή 1/2 θα πατήσει πίστα στη Χερέθ. Ο Alonso θα οδηγήσει πρώτος αλλά μέχρι την Τετάρτη 4/1, θα έχει τον ίδιο χρόνο στο μονοθέσιο με τον Button.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ