Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου "Μ.Α.Ζ.Ι."

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν το Δ.Σ. και οι Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα», την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας ενώ το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του ΜΑΖΙ Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ο οποίος ευχήθηκε στο μέλλον να μην υπάρχει ανάγκη ύπαρξης κανενός κοινωνικού παντοπωλείου, ενώ ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την στήριξή τους.

Κατά την εκδήλωση ανακοινώθηκε η ίδρυση της ομάδας «ΝΕΟΙ του ΜΑΖΙ» και η συνεργασία του κοινωνικού παντοπωλείου με τους συλλόγους και σωματεία της πόλης: Επιστημονική Εταιρία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος, Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα, ορφανοτροφείο Μέλισσα, Γυναίκες χωρίς σύνορα, Θερμαϊδες, Συμφωνική ορχήστρα Νέων Ελλάδος, ΑΕΛΙΑ, Ελπίδες, Μαζί για τον άνθρωπο και Together.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο dj Γιάννης Μητσοκάπας σε συνδυασμό με live performance από την Anastasia.

Από την εκδήλωση εξασφαλίστηκαν 4,5 τόνοι τροφίμων, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους 1500 δικαιούχους, που προμηθεύονται κάθε μήνα από αυτό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των καταστημάτων: attica, Παρουσίαση, cook shop, Σουρωτή, Τσάνταλη, της εταιρίας συμβούλων μηχανικών Σαμαράς & Συνεργάτες, του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki, της πλαστικού χειρουργού ΓΙΟΛΑΝΤΑΣ ΠΕΠΕ, της κάρτας υγείας EY CLUB, της Euromedica που προσέφερε 20 τσεκάπ και 2 καρδιολογικές εξετάσεις με τεστ κοπώσεως & του Κέντρου Μαστού της Γενικής Κλινικής – Euromedica που προσέφερε 5 δωρεάν μαστογραφίες και εξετάσεις μαστού για τα άτομα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, του κοσμηματοπωλείου Θάλεια Εξάρχου για το γούρι της χρονιάς, του ανθοπωλείου «μη με λησμόνει» για τη διακόσμηση του χώρου, της εταιρίας Τσαλδάρης για τις προσκλήσεις, του καταστήματος με αξεσουάρ ΠΚ20, του ινστιτούτου make my nails & της εταιρίας Peggy sage.

Το ΔΣ του ΜΑΖΙ με τον πρόεδρου Κωνσταντίνο Γκιουλέκα 

Έλενα Μπινιάρη & o Γεν. Δ-ντης Rufat Babayev του Hyatt, Χριστίνα Τζελέπογλου 

Ο πρόεδρος του ΜΑΖΙ Κων-νος Γκιουλέκας, η Άννα Φόνσου & η Αλεξάνδρα Γωγούση 

Κύρος Δαυίδ, Anastasia, Γιάννης Μητσοκάπας 

Πωλίνα Σαπίδου, Αναστασία Τουντούρη, Άκης Σαλπιγκτής, Αλεξάνδρα Γωγούση 

Άρης Πέππας, Βασίλης Τσιμενίδης, Αλέξης Κωστάλας 

Μ. Τριανταφύλου, Κ. Παπαμιχαήλ του ΠΚ20, Α. Γωγούση, Β. Φισεκίδου 

Μαριά Πολυχρονίδου & Μάγδα Γούσια του MAKE MY NAILS 

Η Μαρία Σαμαρά των συμβούλων μηχανικών ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, με τη Μαρία Διαλυνά 

Βίκη & Σάκης Ανδριολάτος, Αναστασία Μουστάκα της ΣΟΥΡΩΤΗ 

Το ΔΣ, οι εθελοντές & οι Νέοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΜΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ