Θα κάνουμε σήμερα μοναδικά γιουβαρλάκια στο φούρνο! Κι αν δεν τα κάνουμε σήμερα διαβάζουμε τη συνταγή για να τα μαγειρέψουμε μια άλλη μέρα...
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε γιουβαρλάκια σε σχήμα μακρόστενο, όπως τα σουτζουκάκια.
Υλικά
- 1 κιλό βόειο κιμά
- 2 φλιτζάνια του καφέ ρύζι καρολίνα ΑΒ
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 2 λεμόνια
- Αλεύρι
- Δυόσμος, μαϊντανός
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε γιουβαρλάκια σε σχήμα μακρόστενο, όπως τα σουτζουκάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στη σειρά σε ένα βαθύ ταψί.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στα γιουβαρλάκια.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο νερό, το χυμό των λεμονιών και τα ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ