Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Η επίθεση του αγριογούρουνου στον εικονολήπτη! (φωτογραφίες και video)

Σοκ έπαθε ένας κάμεραμαν όταν ξαφνικά είδε ένα αγριογούρουνο να ορμά κατά πάνω του και να μην τον αφήνει σε ησυχία, ώσπου τον… άφησε με πατερίτσες. Την ίδια ώρα, οι περαστικοί είχαν βάλει τα βίντεο των κινητών τηλεφώνων τους να δουλεύουν και κατέγραψαν το περιστατικό.

Ένα αγριογούρουνο βρέθηκε ελεύθερο σε δρόμο της Ιαπωνία και αφού χτύπησε μια γυναίκα, έστρεψε την προσοχή του στον κάμεραμαν, ο οποίος εκείνη την ώρα κρατούσε την κάμερα του και τραβούσε πλάνα στην περιοχή, σύμφωνα με τη Daily Mail. Μόλις το είδε να έρχεται άρχισε να τρέχει κρατώντας την κάμερα, αλλά δεν ήταν εύκολο να του γλιτώσει.

Το ζώο όχι απλώς τον έφτασε, αλλά του κατάφερε αρκετά χτυπήματα, ώσπου τον έριξε κάτω ανάσκελα. Ο κάμεραμαν προσπάθησε να το κλωτσήσει, αλλά τον είχε αρπάξει από το παπούτσι μέχρι που του το έβγαλε. Τελικά, ο άνδρας κατέληξε να τραυματιστεί, να βρεθεί στο νοσοκομείο και μετά να κουτσαίνει και να περπατά με πατερίτσες, αλλά και να γίνει πρωταγωνιστής σε βίντεο.

Φαίνεται πως τα αγριογούρουνα αποτελούν… πρόβλημα στην Ιαπωνία, καθώς το 2013 ένα είχε επιτεθεί και είχε τραυματίσει οκτώ ανθρώπους, ενώ έχουν εμφανιστεί κι άλλα στους δρόμους της χώρας, τα οποία έχουν προκαλέσει και τροχαία ατυχήματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ