Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Στόχος των Τζιχαντιστών και η Ελλάδα!

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους, ανακοίνωσαν την ίδρυση «ισλαμικού χαλιφάτου», σε περιοχές που είναι υπό τον έλεγχό τους, στη Συρία και το Ιράκ.

Την ίδια στιγμή, απείλησαν ότι θα εισβάλλουν και σε άλλες περιοχές, εκτός από την Συρία και το Ιράκ, που ανήκουν στην Ιορδανία και το Λίβανο.

Μάλιστα, ένας εκπρόσωπος του ΙΚΙΛ, σε βίντεο που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο και είχε τίτλο «Τέλος της Σάικς- Πικό» (η συμφωνία του 1916 για τον καταμερισμό των ζωνών επιρροής στην Μέση Ανατολή μετά τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας),υποσχέθηκε και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

«Αυτά δεν είναι τα μόνα σύνορα που θα διαρρήξουμε, θα διαρρήξουμε και άλλα σύνορα», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο βίντεο, το ΙΚΙΛ όρισε τον ηγέτη του Αμπού, Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι, «χαλίφη» και κατά συνέπεια «ηγέτη των μουσουλμάνων» σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Μουσουλμάνοι, απορρίψτε τη δημοκρατία, την κοσμικότητα, τον εθνικισμό και τα άλλα σκουπίδια της Δύσης. Επιστρέψτε στη θρησκεία σας», πρόσθεσε.

Θέλουν να κατακτήσουν την Ελλάδα
Τον φόβο και τον τρόμο προκαλεί ο χάρτης, που διέρρευσε, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε, δείχνει πως οι τζιχαντιστές θέλουν να φτάσουν μέχρι και την Ευρώπη, ενώ μεταξύ των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν είναι η Ελλάδα!

Ο χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους, εμπεριέχει και ένα πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θέλουν να εισβάλλουν και σε χώρες που δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.
Πως αντέδρασε η παγκόσμια κοινότητα

Από την άλλη πλευρά, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή προκάλεσαν την ανησυχία της παγκόσμιας κοινότητας, ενώ ο Μπάρακ Ομπάμα σε δηλώσεις του εξέφρασε τον φόβο του για την αύξηση των ευρωπαίων τζιχαντιστών που πολεμούν στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Για αυτό το λόγο και ενώ στο Ιράκ και στην Συρία, οι αιματηρές συγκρούσεις συνεχίζονται, η Ρωσία απέστειλε πέντε μαχητικά αεροσκάφη «Sukhoi» και οι Ηνωμένες Πολιτείες 300 στρατιωτικούς συμβούλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πετούν επάνω από τη Βαγδάτη.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη θα συνεδριάσει το ιρακινό συμβούλιο για να εκκινήσει τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ