Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Για σωστό πλύσιμο των λαχανικών

Τα λαχανικά πλένονται πάντα με κρύο νερό. Στο τελευταίο χέρι πλυσίματος προσθέτουμε στο νερό
2-3 κ.σ. ξύδι και τα αφήνουμε έτσι για μερικά λεπτά. Ότι μικρόβια και ζωύφια υπάρχουν το ξύδι θα τα σκοτώσει.
- Για να μην μένει χώμα στα χόρτα μετά το καθάρισμα, στο τελευταίο ξέπλυμα βάλτε μια χούφτα αλάτι και αφήστε τα έτσι για 5-6 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ