Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ... ΝΥΦΗ ΤΟΥ!

Αντικειμενικά είναι πολλά αυτά που μπορούν να μην εξελιχθούν όπως κανείς περιμένει όταν κλείνει ένα ραντεβού με κάποιον που γνώρισε on line και δεν έχει ξαναδεί ποτέ κατά πρόσωπο.

Αλλά ο Κινέζος Wang Pai χτύπησε πραγματικά ρεκόρ απροσδόκητης εξέλιξης καθώς η γυναίκα με την οποία κανόνισε να βρεθεί- με σαφή και συμφωνημένο σκοπό το σεξ- αποδείχθηκε πως ήταν η νύφη του!

Όταν βρέθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλο ο 57χρονος Wang και η 28χρονη Lili, όπως γράφει η Daily Star, έπαθαν σοκ όταν συνειδητοποίησαν πως ο ένας ήταν το «καυτό ραντεβού» του άλλου.

Κι επειδή ισχύει πάντα ο νόμος του Μέρφι σε αυτές τις καταστάσεις, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο άνδρας της Lili και γιος του Wang Pai βρήκε στον υπολογιστή της τα e-mail με τα οποία κανόνιζαν το ραντεβού και έσπευσε στο ξενοδοχείο για να την πιάσει στα πράσα. Πού να φανταστεί πως θα έπεφτε πάνω στον πατέρα του!

Κατά τη διάρκεια της online επικοινωνίας τους δεν είχε περάσει από το μυαλό τους ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούν. Ο Wang Pai είχε χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία ενός φίλου του από το στρατό και η Lili μια ψεύτικη φωτογραφία.

«Όταν άνοιξα την πόρτα, δεν ξέρω ποιος από τους δυο μας ήταν πιο σοκαρισμένος», δήλωσε ο 57χρονος.

«Έκανε στροφή κι έφυγε τρέχοντας αλλά έπεσε πάνω στον άνδρα της, το γιο μου, που είχε φτάσει στο ξενοδοχείο. Εκείνος άρχισε να φωνάζει και μετά της επιτέθηκε, μετά επιτέθηκε και σε μένα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άνδρας έσπασε δύο δόντια της γυναίκας του και προκάλεσε στον πατέρα του σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ