Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 - 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο κεντρικός ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον όμιλο νεολαίας ROTARACT και τον όμιλο γυναικών INNER WΗEEL υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και τηςΠεριφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει από 1 - 10 Νοεμβρίου 2013στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις του (Πλ. Φαναριωτών 2 - πλησίον του Λευκού Πύργου) δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για όλους τους ανασφάλιστους και άπορους Θεσσαλονικείς, συμπεριλαμβάνοντας όλες σχεδόν τις κατηγορίες ιατρικών εξετάσεων.

Με την συμπαράσταση και συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων και ιατρών της Θεσσαλονίκης για 10 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο της Πλατείας Φαναριωτών 2 - απέναντι από τα "Ηλύσια" τις καθημερινές κατά τις ώρες 09:00 - 13:00 και 17:00 21:00 και τα Σαββατοκύριακα κατά τις ώρες 09:00 14:00 θαπαρέχονται δωρεάν καρδιολογικές, οφθαλμολογικές, παθολογικές, παιδιατρικές, ορθοπαιδικές, ογκολογικές, πλαστικής χειρουργικής και δερματικών παθήσεων, αγγειολογικές, γυναικολογικές, οδοντιατρικές, ωτολαρυγγολογικές και ουρολογικές προληπτικές εξετάσεις, καθώς και συμβουλευτική βάσει ευρυμάτων. Παράλληλα, θα λειτουργεί και τμήμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης καθώς και το Κοινωνικό Ροταριανό Φαρμακείο με τη χορήγηση δωρεάν φαρμάκων με τη συνεργασία τουΦαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Ασπασίδης δήλωσε "Εξ αιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε, πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Σ' αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης με τη συνεργασία ιατρών και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κάνουμε μιασημαντικότατη και οργανωμένη προσέγγιση με το σύνολο της κοινωνίας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και ειδικά για εκείνους που έχουν ανάγκη υποστήριξης και βοήθειας. Από 1 έως 10 Νοεμβρίου μπορούν να κλείνουν ραντεβού με τους ιατρούς και να κάνουν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις εντελώς δωρεάν και με τη συνεργασία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να λαμβάνουν και δωρεάν φαρμακα. Η όλη πρωτοβουλία καλύπτεται οικονομικά από χορηγούς ιδιώτες και επιχειρήσεις που στήριξαν το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης."

Οι ενδιαφερόμενοι για να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά κατά τις ώρες 12:00 έως 17:00 στο τηλεφωνικό κέντρο 2315 555 000..

Η επίσημη εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/11/13, ώρα 12 το μεσημέρι, στην οποία θα παραβρεθεί ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Περιφερεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Στο πλαίσιο αυτό του προγράμματος οργανώνεται επίσης το Σάββατο 2/11/13, ώρα 8.30 μ.μ. στο Grand Hotel Palace εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Χορηγοί - Υποστηρικτές του προγράμματος είναι οι επιχειρήσεις EY CLUB Εξασφάλιση Υγείας, η φαρμακευτική ROCHE, o Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η φαρμακαποθήκη LIAFARM, η νευρολογική κλινική ΒΕΤΤΑ ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ, ο ταξιδιωτικός οργανισμός ΖΟΡΠΙΔΗ, η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων OPEL MotorStar του ομίλου Γκιγκιλίνη, ο Ο.Α.Σ.Θ., η Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα (Nερά ΙΟΛΗ και Μπύρα ΑΛΦΑ) και η NESTLE HELLAS με τον παραδοσιακό καφέ "Παπαγάλο ΛΟΥΜΙΔΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ