Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Οι γνωστοί δημοσιόγραφοι (προσοχή στον τόνο...) έσπευσαν να γράψουν την "είδηση" για την ανακήρυξη του Οικουμενικού Πατριάρχη σε επίτιμο Δημότη Θεσσαλονίκης, χωρίς να αναφέρουν (είτε γιατί είναι δημοσιόγραφοι της πλάκας, είτε παίζουν τη γνωστή, τσοχατζοπουλικής περιόδου, προπαγάνδα, ως "σκυλάκια" του Μπουτάρη αυτή την περίοδο...) πως ο Βαρθολομαίος είναι, ήδη, από το 1997 επίτιμος Δημότης Θεσσαλονίκης! Κάτι, βέβαια, που αναφέρει στη δήλωσή του ο, πραγματικός δημοσιογράφος, Χρήστος Μάτης:



Η δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης και Επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες - Οικολογία στην Πράξη", Χρήστου Μάτη, σχετικά με την επικείμενη ανακήρυξη του Οικουμενικού Πατριάρχη σε επίτιμο Δημότη Θεσσαλονίκης, ιδιότητα όμως που ο Παναγιώτατος έχει από το 1997:

"Την πρόθεση της να ανακηρύξει τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο ως επίτιμο δημότη Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του δήμου.
Μόνο που ο κ. Βαρθολομαίος είναι επίτιμος Δημότης Θεσσαλονίκης από το 1997.

Συγκεκριμένα ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης με την απόφαση 1032 του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, η οποία ελήφθη στις 28 Αυγούστου 1997.

Η δε τελετή απονομής του χρυσού κλειδιού έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου του ιδίου χρόνου, όταν επισκέφθηκε την πόλη.

Είναι ντροπή να εμπλέκει η διοίκηση του Δήμου τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην προσπάθεια της να βγάλει μία καλή προεκλογική φωτογραφία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ