Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

Επιμέλεια Κική Τσεκούρα
Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου χθες πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Απολογισμός του Έργου της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σε video η πλούσια κοινωνική δράση του ΙΣΑ, το οδοιπορικό υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε πολλά ακριτικά νησιά μαζί με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η συλλογή φαρμάκων και πολλές άλλες δραστηριότητες. Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πατούλης παρουσίασε το έργο του ΙΣΑ και ανέπτυξε την σημερινή θέση του ΙΣΑ στα σοβαρά προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι γιατροί μετά από την αδυναμία του ΕΟΠΥΥ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και της δυσχερούς οικονομικής θέσης που βρίσκονται κλινικές και νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πατούλης βράβευσε τους Εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για την άοκνη συνεχή προσφορά τους προς τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μ.Βλασταράκος, αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

Περισσότερα στο medlabgr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ