Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

"Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΥΖΟ ΕΙΧΕ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ"!!!

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει η εν διαστάσει σύζυγος του Γιάννη Καρούζου τις καταγγελίες για ανάμειξη πολιτικών όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο "Καρούζος Gate" ενώ επιτίθεται στον πρώην σύζυγό της λέγοντας ότι την πέταξε έξω από το σπίτι της.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα η κυρία Σκαφτούρα χαρακτηρίζει αστειότητες όσα καταγγέλλουν ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης και ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός για εμπλοκή των κυρίων Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγάράκη στην υπόθεση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις εταιρείες του Ομίλου Καρούζου. «Όχι μόνο είναι ανυπόστατα, αλλά και ντροπή. Δεν μπορείς να μιλάς και να εμπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση - κι εγώ δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα», λέει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως η ίδια ξέρει τον κ. Λιβανό ως Ζοζέφ Χαλίμ και όχι ως Λιβανό.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει πως για τον κ. Λιβανό υπάρχει παραπομπή με βούλευμα και πως «είχε συλληφθεί από άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών να παίρνει χρήματα» από τον πρώην σύζυγό της.

Αντίστοιχη φαίνεται πως είναι η άποψή της και για τον κ.Ζωγραφάκη για τον οποίο τονίζει πως ο Καρούζος «του μεταβίβασε μέσα σε μια νύχτα όλα όσα είχαμε δημιουργήσει μέσα στη 18ετή κοινή μας πορεία», πράγμα το οποίο όπως λέει «δεν περίμενα ποτέ να συμβεί. Όταν μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο συζυγός σου μεταβιβάζει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία μέσα σε μια νύχτα σε ένα άλλο πρόσωπο, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ένιωθε ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώην σύζυγος του βασικού πρωταγωνιστή του Καρούζος Gate παραδέχεται πως χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2010 τον Γιάννη Καρουζο γιατί εκείνος «κάποια στιγμή ξέφυγε εντελώς» αλλά τονίζει ότι μέχρι τότε «δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή» της οποιαδήποτε δραστηριότητα που να έχει σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τονίζει πάντως ότι η ίδια δεν φοβάται τίποτε, καθώς δεν ήταν εκτελεστικό μέλος ούτε είχε δικαίωμα υπογραφής σις εταιρείες του Ομίλου.

Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η κυρία Σκαφτούρα υπογραμμίζει πως τον γνώρισε μέσω της συζύγου του και πως η σχέση τους ήταν «απλώς μια κοινωνική σχέση και τίποτε παραπάνω». «Βγαίναμε έξω για φαγητό, έρχονταν σπίτι είτε για απλή επίσκεψη είτε με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών. Κάναμε καλή παρέα» σημειώνει.

Τέλος, για τον πρώην σύζυγό της, η κ. Σκαφτούρα λέει πως «απέκλεισε τα πάντα» μετά το χωρισμό τους: «Ακόμα και σήμερα δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή των παιδιών» λέει και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «πεταχτήκαμε έξω από το σπίτι κακήν κακώς και ούτε τα βιβλιάρια των παιδιών μου δεν έχω μαζί μου...Εκδιωχθήκαμε από το σπίτι, κλείδωσε όλες τις πόρτες και αναγκάστηκα να πάρω τα παιδιά και να πάω να μείνω στους γονείς μου». Μάλιστα, αναφέρει πως ο κ. Καρούζος πήγε πέρσι το Πάσχα στο πατρικό της με δικαστικό επιμελητή «για να πάρει μαζί του όλα τα έπιπλα των γονιών μου επειδή υπήρχε ένα παλιό χρέος».

Για την σχέση της με τον Καρούζο αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ενώ εκείνη ήταν πάντοτε πιστή. «Η σχέση μας είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει, σενάριο για Χόλιγουντ. Τα είχε όλα:αίσθημα, σεξ, βία. Αυτό δεν απαιτεί ένα καλό σενάριο;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ