Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΝΑΔΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Ποντίων Καναδά κ. Βασίλειο Αρχιτεκτονίδη.
 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και είναι σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο κ. Θεοδωρίδης στην Καναδά και στις Η.Π.Α. τον περασμένο Νοέμβριο και τις επαφές που είχε με την ελληνική ομογένεια.
Ο κ. Αρχιτεκτονίδης ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ελληνική ομογένεια για την στήριξη της Ελλάδας στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Οι έλληνες που ζουν στον Καναδά παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και συμμετέχουν με πολλούς τρόπους σε δράσεις στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών βρέθηκαν επίσης ειδικότερες δράσεις προώθησης ποιοτικών προϊόντων της Πέλλας σε αγορές του Καναδά. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, είναι καιρός η Ελλάδα να αξιοποιήσει την πολιτική και οικονομική επιρροή που διαθέτει η ελληνική ομογένεια στις διεθνείς αγορές και οργανισμούς. Στις δράσεις δικτύωσης και εξωστρέφειας που υλοποιούμε, έχουμε πολύτιμο σύμμαχο την ελληνική ομογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ