Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ GALAXY NOTE II (video)

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στα δικαστήρια από την Apple, η Samsung παρουσίασε επιτέλους το πολυαναμενόμενο Galaxy Note II, τον διάδοχο του υβριδικού smartphone/tablet που είχε αρχικά κυκλοφορήσει πέρσι τον Σεπτέμβρη.


Η εξωτερική του εμφάνιση θυμίζει αρκετά το Galaxy S3, αν εξαιρέσουμε βέβαια το μέγεθος του. Με οθόνη Super AMOLED στις 5.5 ίντσες με ανάλυση 1280x720 σε αναλογία 16:9 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο του προκάτοχου του, αλλά και αρκετά πιο «γρήγορο». Χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos χρονισμένο στα 1.6GHz, 2GB μνήμη RAM, επεξεργαστή γραφικών Mali-400MP και με μπαταρία χωρητικότητας 3.100mAh είναι σίγουρο πως αυτονομία του θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Note II θα έχει μια κύρια κάμερα στα 8 megapixel και μια μπροστινή στα 1.9 megapixel, αποθηκευτικό χώρο 16/32/64GB με υποστήριξη καρτών microSD έως 32GB, ενώ η οθόνη του θα προστατεύεται με Gorilla Glass. Όπως και το πρώτο, έρχεται με δική του γραφίδα, μια αναβαθμισμένη έκδοση του S-Pen η οποία μάλιστα διαθέτει συνολικά 1024 επίπεδα ευαισθησίας, γεγονός που θα την κάνει ιδανική για γραφή, σχεδίαση, ακόμα και τον χειρισμό λειτουργιών του Note II.

Το androidcentral μάλιστα εξασφάλισε πρόσβαση και παρουσίασε ένα mini hands-on της νέας υβριδικής συσκευής, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε γκρι και λευκό χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ