Μια νόστιμη και σχετικά εύκολη συνταγή φούρνου σας προτείνουμε για σήμερα (αν έχετε άλλο φαγητό, είναι ιδέα για να την κάνετε αύριο). Κριθαράκι που να έχει και λίγο μοσχαράκι στις 4 γεματούτσικες μερίδες που θα βγουν. Πάμε...
Υλικά
Μισό κιλό μοσχάρι (είπαμε, με λίγο μοσχαράκι)
1/2 πακέτο κριθαράκι
3 φρέσκιες ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
5 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Υλικά
Μισό κιλό μοσχάρι (είπαμε, με λίγο μοσχαράκι)
1/2 πακέτο κριθαράκι
3 φρέσκιες ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
5 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ