Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (δείτε φωτορεπορτάζ)

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας περιόδευσε σήμερα σε υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ευρύτερης εξόρμησης των στελεχών του κόμματος. Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη διοίκηση του Λιμενικού Σώματος Θεσσαλονίκης, το μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, τη ΔΑΕΘ και την περιφερειακή διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης (Τρικάλων), Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (Α’ Θεσσαλονίκης), Θόδωρος Καράογλου (Β’ Θεσσαλονίκης), καθώς και ο Συντονιστής του Κύκλου Πολιτικής Δράσης Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν διττός. Αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη του κόμματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατά τόπους υπηρεσίες των σωμάτων ασφαλείας και αφετέρου να παρουσιάσουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη λειτουργία τους.

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε για τις σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν τόσο στο έμψυχο δυναμικό, όσο και στις υλικοτεχνικές υποδομές. Επίσης, έγινε αποδέκτης παραπόνων, ότι η Πολιτεία δεν βρίσκεται κοντά στα σώματα ασφαλείας, παρότι πολλές φορές απορροφούν τους κραδασμούς των κοινωνικών αντιδράσεων. Διαπίστωσε, ωστόσο ότι το ηθικό των ένστολων παραμένει υψηλό.

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις









1 σχόλιο:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ