Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ: "ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ"!

Στην πρόταση να μην υπάρξει καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τα επόμενα δύο τρία χρόνια, προέβη ο Μάριο Μόντι έπειτα από την αποκάλυψη του σκανδάλου calciopoli τις περασμένες ημέρες που εξακολουθεί να στοιχειώνει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

«Πρέπει να σκεφτούμε και να εκτιμήσουμε αν θα αποτελούσε λύση για δύο τρία χρόνια να υπάρξει ολοκληρωτική διακοπή του παιχνιδιού. Είναι λυπηρό και προκαλεί ανατριχίλα όταν στον κόσμο του αθλητισμού, που θα έπρεπε να προωθεί τις πιο υψηλές αξίες, αποκαλύπτεται ένα πυκνό μείγμα κατακριτέων στοιχείων», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πρωθυπουργός. Η πρόταση ωστόσο του Μόντι προκάλεσε αντιδράσεις όπως αυτή του προέδρου της ομάδας του Παλέρμο Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι ο οποίος δήλωσε «Μόντι θα έπρεπε να ντρέπεστε». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «το μόνο υποτιμητικό σε αυτή τη χώρα είναι ότι κάποιος σαν τον Μόντι τολμά να πει αυτό που είπε. Μας κατακρεουργεί, καταστρέφει την Ιταλιά, λέει μόνο ανοησίες».

Στο σκάνδαλο αυτό εμπλέκονται δεκάδες ποδοσφαιριστές και στελέχη ομάδων που κατηγορούνται ότι «έστησαν» αγώνες. Οι αρχές συνέλαβαν τον αρχηγό της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, ενώ διεξάγεται έρευνα γύρω από το πρόσωπο του προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ